Ny genbrugsbutik i Sædding Centret

Torsdag, den 2. februar 2017 slog De Hjemløses Venner i Esbjerg dørene op til egen genbrugsbutik.

Et længe næret ønske er nu gået i opfyldelse. Foreningen åbner butik i Sædding Centret

Efter en festlig og fornøjelig butiksåbning på Centertorvet i Sædddig Centret har vi nu taget vore nye lokaler i brug.

De Hjemløses Venner arbejder for socialt udsatte – herunder hjemløse – i Esbjerg Kommune. Vi samler genbrugsting – møbler, tøj, nips, potter og pander – primært for at give det videre til de udsatte, som måtte få en lejlighed uden at have midler til at gøre den til et hjem.

I vores genbrugsbutik, som ligger på butikstorvet, sælger – og modtager – vi genbrugsting. Vi sælger de ting, vi får til overs i vores primære arbejde og tjener på den måde til driften af vores lager.

Og da vi har rigtig mange velvillige donorer, kan du finde mange fine ting til genbrugspriser – noget af det endda helt nyt.

Butikken bliver betjent af en flok entusiastiske frivillige. De arbejder gratis for sagen, ligesom alle andre i foreningen. Vi har praktisk taget ingen udgifter til administration, og alle pengene bliver brugt i kommunen.

Alle er velkommen til at kigge forbi.

Mere info – hvis du har effekter du vil have os til at afhente til butikken kan vi kontaktes på tlf. 70226699

Her ser du billeder fra den festlige åbning: