Medlemskontingent

De Hjemløses Venner er en forening med en trofast medlemsskare, som via et årskontingent støtter op om vores arbejde.

Fonde og legater mv.

Vi har gennem årene søgt både lokale og landsdækkende fonde og fået god hjælp ad denne vej.

Især lokale fonde og virksomheder har vist os velvillighed – flere endog af egen drift. Ligesom elever fra forskellige skoler via deres projektarbejde har doneret deres indtægter til os.

Golfmatch

Hvert andet år afholder vi i samarbejde med Breinholtgård en golfmatch for firmahold, som betaler for deltagelse. En lang række virksomheder og butikker donerer gevinsterne, og arrangementet genererer et pænt overskud til os.

Kunstauktion

I samarbejde med Lauritz.com har vi – hvert andet år forskudt – en kunstauktion, hvor diverse kunstnere har doneret værkerne og hvor Lauritz.com donerer deres salærer.

Fyld et køleskab

Vi sælger, hvad vi kan kalde ”gavebeviser” til borgere, som ønsker at fylde køleskabe hos udsatte mennesker.

Se hvordan her

Juledekorationer

Hvert år i november møder en særlig gruppe frivillige ind for at lave adventskranse og juledekorationer, som dels er forudbestilt af private og virksomheder og dels bliver solgt i genbrugsbutikken.

Genbrugsbutikken

I vores genbrugsbutik i Sædding Centret har de udsatte og hjemløse førsteret til de donerede varer. Men borgernes velvillighed gør, at vi har varer i overskud. Derfor kan vi sælge en del, og bruge indtægterne til dækning af husleje og andre driftsudgifter – og til brug for øvrige aktiviteter.

Læs mere om genbrugsbutikken her.